GOSSIP

O Αντώνης Ρέμος αναβάλει τις συναυλίες του λόγω κορονοϊού

Δεν είναι μόνο τα καρναβάλια που... χτύπησε ο κορονοϊός στην Ελλάδα, αλλά και οι συναυλίες, αφού ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε πως αναβάλει τις συναυλίες και την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ελλάδα, λόγω φόβου για την εξάπλωση του ιού.

Η αρχή των συναυλιών αυτών έγινε στο γήπεδο Taekwon Do στην Αθήνα, ενώ είχαν προγραμματιστεί ακόμη οκτώ live σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, η διοργανώτρια εταιρεία της περιοδείας Live Experience Tour 2020 ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών του δημοφιλούς τραγουδιστή στα πλαίσια της γενικής προσπάθειας έναντι του κορονοϊού.

Αυτή η κίνηση αιφνιδίασε τους θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου οι οποίοι ανυπομονούσαν να τον απολαύσουν στους επόμενους σταθμούς της περιοδείας του, που περιλάμβανε πόλεις όπως ο Βόλος, η Λάρισα, τα Χανιά κ,ά,.

Η σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής αναφέρει τα ακόλουθα : «Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on Feb 29, 2020 at 10:04am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!