GOSSIP

Η Ραμόνα Βλαντή άνοιξε νέα κόντρα με το Γιώργο Λιάγκα [βίντεο]

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στο γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραμόνα είπε πως δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την οποία η ίδια απέρριψε.


Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας, από τον αέρα της εκπομπής του διέψευσε τα όσα είπε η Ραμόνα, λέγοντας πως απλά την είχαν καλέσει ως καλεσμένη.

«Η Ραμόνα είπε ότι της κάναμε πρόταση να έρθει στην εκπομπή; Αλήθεια λέτε; Είχαμε καλέσει την Ραμόνα, η οποία δεν μπορούσε να έρθει, τότε που καλούσαμε κόσμο για να σχολιάσει τα ρούχα στο GNTM. Σε αυτή την πρόταση αναφέρεται η Ραμόνα. Τώρα αν έχει γίνει άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ, που δεν την ξέρω εγώ, πιθανόν. Εγώ δεν έχω απευθύνει άλλη πρόταση. Το ξέρω καλά ότι την είχαμε φωνάξει εδώ για δυο τρεις μέρες, τότε που είχαμε φωνάξει την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να έρθει στην παρέα μας να σχολιάσουμε τα ρούχα. Σαν προσκεκλημένη. Εγώ την συμπαθώ πάρα πολύ την Ραμόνα. Προφανώς, όμως, μπέρδεψε την πρόσκληση με την πρόταση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Και η Ραμόνα Βλαντή, που συχνά... ανοίγει μέτωπα με πολλούς έσπευσε να απαντήσει. “Είμαι σε μια ηλικία που δεν φαντάζομαι πράγματα, δεν είμαι πέντε χρονών, οι κόρες μου φαντάζονται πράγματα. Δεν νομίζω να έχω πει και ποτέ κάτι που να μην ισχύει. Αυτό με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Τα ελληνικά μου είναι πάρα πολύ καλά και καταλαβαίνω και πολύ καλά, περισσότερο από πολλούς γύρω γύρω. Γιώργο κι εγώ σε συμπαθώ αλλά κρίμα… Δεν έχω βγει ποτέ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μου είχαν προτείνει να σχολιάζω, να κάνω fashion police και να είμαι σε έναν χώρο μόνη μου και να το εντάσσουν στην εκπομπή”, δήλωσε στις κάμερες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!