GOSSIP

Η Selena Gomez προσπάθησε να βοηθήσει στη διαλεύκανση ενός φόνου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ποπ σταρ Selena Gomez, αποφάσισε να το περάσει κάνοντας κάτι... απρόσμενο: ερευνώντας την υπόθεση μιας παλιάς δολοφονίας που παραμένει ανεξιχνίαστη.

Η ίδια και η μητέρα της πήγαν στο συνέδριο CrimeCon στο Σικάγο και εκεί και οι δυο ασχολήθηκαν με τη διαλεύκανση μιας δολοφονίας που έγινε πριν από αρκετές δεκαετίες.


Συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες, μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμετέχοντες στο συνέδριο ασχολήθηκαν με τη δολοφονία του Kurt Sova, που εξαφανίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1981, όταν πήγε σε ένα πάρτι στο Κλίβελαντ. Το πτώμα του βρέθηκε 5 μέρες αργότερα σε ένα φαράγγι.


Αυτό το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο εδώ και δεκαετίες και με τη βοήθεια εκπροσώπων των Αρχών και παρουσία του αδελφού του θύματος, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο (μαζί με την Selena και τη μητέρα της) προσπάθησαν να δουν αν μπορούν να εντοπιστούν νέα στοιχεία για την υπόθεση.


Ο αδελφός του θύματος δήλωσε ικανοποιημένος και συγκινημένος από τις προσπάθειες των συμμετεχόντων, ενώ εκπρόσωπος των Αρχών ξεκαθάρισε πως στην πραγματική ζωή η διαλεύκανση φόνων δεν είναι όπως στην τηλεόραση που όλα λύνονται μέσα σε μια ώρα, αλλά μπορούν να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να εντοπίσουν ένα νέο στοιχείο. Αρκεί να μην ξεχαστεί μια υπόθεση.


Η ίδια η Selena έδειξε μέσω social media πως πήγε στο εν λόγω συνέδριο. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Feb 25, 2020 at 8:30am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CrimeCon (@crimecon) on Feb 25, 2020 at 9:14am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!