GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσο υπέρογκες είναι οι αμοιβές για το Friends' reunion

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν μέχρι οι έξι πρωταγωνιστές της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς "Φιαλαράκια" (Friends) να δεχτούν όλοι να γυρίσουν ένα νέο επεισόδιο και τώρα μαθαίνουμε πως τελικά όλοι είπαν το "ναι" καθώς η αμοιβή τους είναι πραγματικά υπέρογκη!

Πριν από λίγες μέρες, οι πρωταγωνιστές της σειράς Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Liza Kudrow και Matt LeBlanc, όλοι τους ανέβασαν στα social media την ίδια φωτογραφία επιβεβαιώνοντας την είδηση του reunion και προκαλώντας... παροξυσμό στους αναρίθμητους φαν τους.


Και τώρα όλοι περιμένουν πως και πως να μάθουν πότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο, καθώς η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ, ανακοίνωσε πως ένα special Friends επεισόδιο είναι ήδη στα σκαριά. 
 

Πόσα χρήματα όμως πήραν οι ηθοποιοί για να δεχτούν τελικά να κάνουν το πολυαναμενόμενο reunion;

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ένας από τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο. Αν προχωρήσουν σε ολοκληρωμένο κύκλο με 12 επεισόδια το ποσό αναμένεται να ανέβει στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια! 

Βέβαια, χρειάστηκαν 15 χρόνια για να πειστούν όλοι τους για να κάνουν αυτό το reunion του ενός και μόνο special επεισοδίου οπότε θεωρείται μάλλον απίθανο να καταφέρουν οι άνθρωποι της παραγωγής να τους πείσουν όλους για να το επαναλάβουν για περισσότερα επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!