GOSSIP

Meghan & Harry περνούν στην αντεπίθεση: η λέξη royal δεν ανήκει στη βασίλισσα

Μετά το σάλο που προκάλεσε το Megxit ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, διαρκώς δέχονται χιλιάδες επικριτικά μηνύματα, καθώς συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη λέξη royal, στους επίσημους λογαριασμούς τους και στην κοινωνική δράση τους, ενώ έγινε γνωστό πως η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν επιθυμεί να συνεχίσει το ζευγάρι να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη.

Και τώρα οι Meghan & Harry μέσω του επίσημου site τους https://sussexroyal.com/, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα και μεταξύ άλλων, είπαν πως μολονότι, δεν ισχύει καμιά... πατέντα για τη χρήση της λέξης Royal στο εξωτερικό, οι ίδιοι σκοπεύουν από την Άνοιξη να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη.


Το ζευγάρι παρουσιάζει αναλυτικά το πως θα γίνει η μετάβαση στη μετά Megxit εποχή, τονίζει, μεταξύ άλλων πως ο Harry δεν χάνει τη σειρά διαδοχής του στο θρόνο, ούτε το βαθμό του στο βρετανικό στρατό και πως όλα θα επανεξεταστούν ύστερα από 12 μήνες.


Βέβαια εστίασαν πολύ στη χρήση της λέξης Royal, ξεκαθαρίζοντας πως ο λόγος που είχαν σπεύσει να κατοχυρώσουν ως  πατέντα τον τίτλο Sussex Royal, ήταν για να περιφρουρήσουν τα συμφέροντα του Sussex Royal Foundation και... πέταξαν καρφιά πως έκαναν τις ίδιες ακριβώς ενέργειες που είχαν κάνει οι William και Kate για το Τhe Royal Foundation, ενώ τόνισαν πως πλέον όλες οι αιτήσεις για trademarks που είχαν κάνει έχουν ακυρωθεί.


Τέλος είπαν πως δεν θα στήσουν κάποιο νέο Ίδρυμα, αλλά ένα φιλανθρωπικό οργανισμό, για τον οποίο θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες την ερχόμενη Άνοιξη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!