GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελίδη

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ένα τροχαίο έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη και σίγησε μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές και σήμερα χιλιάδες είναι τα μηνύματα για την τραγική επέτειο. Και ένα από αυτά που συγκίνησε πολλούς ήταν της Μίνας Αρναούτη.

Η συνεπιβάτισσά του στο αυτοκίνητο Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε με τον μήνυμά της.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο Facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like και σε αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν. Εγώ μίλαγα με ένα φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή. Πόσο λυπάμαι. Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις περνάω δύσκολα. Έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου. Τέσσερα χρόνια περάσανε ψυχή μου», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!