GOSSIP

O Elton John κατέρρευσε επί σκηνής - Ο ίδιος αποκάλυψε τι συνέβη

Χιλιάδες φαν του διάσημου τραγουδιστή και μουσικού Elton John ανησυχούν για την υγεία του Βρετανού καλλιτέχνη, μετά το περιστατικό που συνέβη σε πρόσφατη συναυλία του στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας.

Ο 72χρονος σταρ, ενώ βρίσκονταν στη σκηνή του κατάμεστου Mount Smart Stadium έχασε ξαφνικά τη φωνή του, γεγονός που τον έκανε να καταρρεύσει. Έσκυψε στο πιάνο του δακρυσμένος και φανερά απογοητευμένος κούνησε το κεφάλι του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Το κοινό τον χαιρέτησε με ένα θερμό χειροκρότημα καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του.

Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση μέσω social media ζητώντας για ακόμη μια φορά συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Elton» έγραψε και εξήγησε πως λίγες ώρες πριν τη συναυλία, είχε διαγνωστεί με πνευμονία, αλλά ο ίδιος ήθελε να χαρίσει στο κοινό μια εξαιρετική συναυλία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!