GOSSIP

Η Kylie πήγε σε πάρτι Αγίου Βαλεντίνου μόνη της [εικόνες]

Πριν από λίγους μήνες, η Kylie Jenner χώρισε με το διάσημο ράπερ Travis Scott, που είναι ο πατέρας της κόρης της και αν και φρεσκοχωρισμένη ντύθηκε από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα κόκκινα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αναζωπυρώνοντας τις φήμες πως έχει βρει νέο έρωτα.

Η 22χρονη δισεκατομμυριούχος και μέλος της οικογένειας Kardashian, φόρεσε μια ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα που τόνιζε τις καμπύλες της, τη σέταρε με ένα αστραφτερό κόκκινο τσαντάκι σε σχήμα χειλιών και πανάκριβα κοσμήματα και ανακοίνωσε στους εκατομμύρια followers της πως πηγαίνει σε ένα πάρτι για τον Άγιο Βαλεντίνο: "Κάποιος είπε πως υπάρχει ένα V Day party" έγραψε στο Instagram και αμέσως άρχισε να γίνεται χαμός με τους φαν της να αναρωτιούνται αν η Kylie έχει ήδη βρει το νέο... Βαλεντίνο της.


Για την ιστορία, μια από τις σχέσεις που της χρεώνουν το τελευταίο καιρό, είναι πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Drake, ενώ κατά καιρούς δημοσιεύματα τη θέλουν να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της και επίσης διάσημο ράπερ Tyga. Η ίδια πάντως δεν αποκαλύπτει τίποτα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 12, 2020 at 10:30pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!