GOSSIP

Ο Harry θέλει να σταματήσει την προβολή του "The Crown" στο Netflix

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix που καταγράφει τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία και έχει κερδίσει αναρίθμητα και σημαντικά βραβεία, αλλά ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί η προβολή της σειράς.

Μετά και το πολύκροτο "Megxit" πολλοί άρχισαν να εικάζουν πως οι Meghan & Harry πιθανά θα συνεργαστούν με το Netflix και ακούγονταν πολλές εικασίες για υπέρογκα ποσά που προσφέρει το δίκτυο στο διάσημο ζευγάρι.
Επίσης πολλοί, προφανώς για πλάκα, σχολίαζαν πως το ζευγάρι αποχώρησε από τους βασιλικούς τίτλους του την κατάλληλη εποχή για να παίξουν... τους εαυτούς τους στη σειρά του Netflix "The Crown" η οποία ξεκίνησε το 2016 και πλέον, έχοντας μπει στην τέταρτη σεζόν, πλησιάζει τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο βρετανικό παλάτι.


Αλλά ο πρίγκιπας Harry όχι μόνο δεν θέλει να εμφανιστεί ο ίδιος ή η σύζυγός του στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να διακοπεί η σειρά, πριν το σενάριό της φτάσει στη σύγχρονη εποχή και τη δική του ιστορία.


Όπως αναφέρει η Angela Levin, η βιογράφος του πρίγκιπα και συγγραφέας του "Harry: A Biography of a Prince",  ένα από τα πρώτα πράγματα που τη ρώτησε όταν πήγε για να μιλήσει μαζί του στο παλάτι, ήταν αν η ίδια βλέπει το The Crown και η συγγραφέας είπε πως δεν το παρακολουθούσε και μάλιστα δηλώνει πως ένιωσε αμήχανα.


Επίσης προσθέτει πως τότε ο πρίγκιπας της είπε "Θα βεβαιωθώ πως θα σταματήσω αυτή τη σειρά πριν φτάσει σε μένα".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!