GOSSIP

H Khloe Kardashian τρέλανε κόσμο με αυτό το... γυμνό φόρεμα [εικόνες]

Ελάχιστα πράγματα άφηνε στην φαντασία το ασημί λαμέ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Khloe Kardashian σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Η 35χρονη αδελφή της Kim Kardashian ήταν μια από τους καλεσμένους στο πάρτι εγκαινίων της Abyss By Abby boutique στο Δυτικό Χόλιγουντ και φρόντισε όλα τα βλέμματα να καρφωθούν πάνω της.


Η Khloe, που πλέον είναι μητέρα και αναγκάστηκε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να χωρίσει το σύντροφό της και πατέρα της κόρης της True, το διάσημο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson, αφού αποκαλύφθηκε πως ο παίκτης του ΝΒΑ την είχε απατήσει αναρίθμητες φορές ακόμα και με την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, της μικρής αδελφής της Khloe.


Όμως η διάσημη τηλεπερσόνα δεν το έχει βάλει κάτω και μάλλον βάλθηκε να δείχνει πιο σέξι από ποτέ, κάτι που άλλωστε είχε κάνει και μετά τον τελευταίο της χωρισμό, όταν τότε έδειξε το "Revenge Body" της μετά από εντατική γυμναστική και μια θεαματική απώλεια κιλών.


Και χθες η Khloe φρόντισε να φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν φορούσε εσώρουχα κάτω από το λαμέ naked dress με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το τεράστιο σκίσιμο στο πλάι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!