GOSSIP

Βασίλης Σπανούλης: «Το λήγουμε εδώ. Δεν θα κάνουμε άλλα παιδιά!»

Πριν από λίγες μέρες η πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου, έφερε στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που είναι το έκτο κατά σειρά παιδί που απέκτησε με το σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη.

Και ο διάσημος αθλητής προφανώς και χάρηκε που είδε την οικογένειά του να μεγαλώνει, αλλά αν κρίνουμε από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά και την έκτη γέννα της γυναίκας του, μάλλον δεν θέλει να αποκτήσει άλλο παιδί.


Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο Βασίλης Σπανούλης είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Δεν ήμουν “παρών” γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι, χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Δόξα το θεό είμαστε καλά, να έχουν υγεία τα παιδιά».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on Jan 21, 2020 at 4:46am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!