GOSSIP

Σε νέα συνέντευξη ο Thomas Markle εκφράζει την πικρία του [βίντεο]

Μετά το Megxit, ο πατέρας της Meghan Markle, φροντίζει να κάνει αλλεπάλληλες δηλώσεις για το πόσο πικραμένος νιώθει με την κόρη του και τώρα μίλησε στο πλαίσιο ενός νέου τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Το ντοκιμαντέρ λέγεται Thomas Markle: My Story και γυρίστηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Chanel 5 όπου και θα προβληθεί απόψε το βράδυ.


Σε αυτό ο πατέρας της Meghan Markle, παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στο να αποξενωθεί από την κόρη του και ο ίδιος δεν κρύβει την πικρία του για την στάση των Sussexes αλλά και για τις επιλογές τους.


Η Daily Mail δημοσιεύει αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ, όπου ο Markle δηλώνει πως πιστεύει πως δεν θα ξανασυναντηθεί ποτέ με την κόρη του, το γαμπρό του και τον εγγονό του, παρά μόνο όταν θα τον θάβουν!


Όμως δεν έμεινε εκεί και σχολίασε ξανά το Megxit κατηγορώντας εκ νέου τη κόρη του πως τα κάνει όλα για τα λεφτά: «κάθε κορίτσι ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα και η κόρη μου το πετάει αυτό και προφανώς το κάνει για τα λεφτά», ενώ πρόσθεσε πως η κόρη του και ο γαμπρός του μετατρέπουν το θεσμό της βασιλείας σε σουπερμάρκετ με κορώνα (χαρακτηριστικά ανέφερε την αμερικανική αλυσίδα Walmart) και πέταξε και ένα... φαρμακερό σχόλιο για το γεγονός πως η κόρη του και η οικογένειά της έφυγαν από το Frogmore Cottage, το σπίτι στην Αγγλία που τους είχε χαρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ και είχαν δαπανηθεί εκατομμύρια για να ανακαινιστεί λέγοντας: «Προφανώς ένα σπίτι 3 εκατομμυρίων λιρών με 26 δωμάτια, δεν τους είναι αρκετό... νιώθω ντροπή".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!