GOSSIP

Χώρισε η Φουρέιρα με τον Botia - Δείτε με ποιον έχει έρθει τώρα κοντά

Οριστικός φαίνεται να είναι ο χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με τον 30χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή Alberto Botía και οι φήμες θέλουν την Ελένη να έχει έρθει ήδη πολύ κοντά με ένα νεαρό μουσικό.

Δημοσίευμα της Real αναφέρει πως ο χωρισμός της Ελένης με τον Alberto έγινε πριν από μήνες και πως η ίδια δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα φήμες αναφέρουν πως η Ελένη έχει χωρίσει από τον Νοέμβριο και μπορεί και τον περασμένο Οκτώβριο.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα πάει στην Αμερική και θα μιλήσει ξανά στις τηλεοπτικές κάμερες τον Μάρτιο – Απρίλιο και δεν θέλει να γίνει κάποια αναφορά στην προσωπική της ζωή, καθώς ο χωρισμός ήταν δική της απόφαση, αφού τα ρεπορτάζ λένε πως ο Alberto βρισκόταν στην Αθήνα και έμενε σε παραλιακό ξενοδοχείο και έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης το περασμένο διάστημα, χωρίς όμως να μεταπείσει την Ελένη.

Από την άλλη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ακούσαμε σήμερα πως η Ελένη Φουρέιρα έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει έρθει πιο κοντά με τον αλβανικής καταγωγής τραγουδιστή Claydee (τον 34χρονο Klejdi Llupa), χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται πως υπάρχει κάποιος ερωτικός δεσμός ανάμεσα τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!