GOSSIP

Στα δικαστήρια οι Jenners - Τις κατηγορούν πως "έκλεψαν" δαντέλες [εικόνες]

Σε μεγάλους νομικούς μπελάδες μπήκαν οι Kendall και Kylie Jenner, αφού γνωστή εταιρεία κατέθεσε μήνυση εναντίον τους και τις κατηγορεί πως έχουν αντιγράψει τα σχέδιά της.

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner και η αδελφή της, Kendall, που είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, εκτός από τα τεράστια χρηματικά ποσά που βγάζουν από το ριάλιτι των Kardashians, μαζί με τις μεγάλες ετεροθαλείς αδελφές τους... θησαυρίζουν και μέσω του brand "Kylie + Kendall" που εδώ και χρόνια πουλά τα πάντα: από ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ μέχρι εσώρουχα.


Όμως τώρα, μια γνωστή εταιρεία, που η ιστορία της ξεκινά το 1859, κατέθεσε μήνυση εις βάρος των δύο αδελφών και τις κατηγορεί πως έκλεψαν τα σχέδιά της.


Ο λόγος για την εταιρεία Klauber Brothers., Inc, που η ιστορία της ξεκίνησε στο Μόναχο της Γερμανίας και πλέον έχει έδρα στη Νέα Υόρκη. Η συγκεκριμένη εταιρεία εδώ και πάνω από 1,5 αιώνα, ειδικεύεται στο να δημιουργεί πολυτελείς δαντέλες και τώρα οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακάλυψαν πως οι Kylie και Kendall έχουν αντιγράψει τα σχέδιά τους, χωρίς φυσικά την έγκρισή τους.


Συγκεκριμένα το ΤΜΖ, δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν πως πράγματι οι δαντέλες σε νεγκλιζέ και στρινγκ του brand "Kendall + Kylie" θυμίζουν υπερβολικά πολύ τα σχέδια της εταιρείας Klauber Brothers., Inc.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εταιρεία ήδη έχει κινηθεί νομικά ενάντια στις δύο διάσημες αδελφές και διεκδικεί αναδρομικά μερίδιο των κερδών από τις πωλήσεις των εσωρούχων που αντέγραψαν τα σχέδιά τους, αλλά και αποζημίωση για την "κλοπή" και το ποσό που θα διεκδικήσει η εταιρεία αναμένεται να είναι υπέρογκο.


Να σημειωθεί πως οι Kardashians συχνά έχουν κατηγορηθεί πως "κλέβουν" σχέδια, ιδέες κ.λπ. για τα προϊόντα που λανσάρουν οι ίδιες στην αγορά και ειδικά η εταιρεία καλλυντικών Kylie Cosmetics της Kylie  Jenner  έχει δεχτεί πολλές ανάλογες μηνύσεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!