GOSSIP

O πατέρας της Meghan Markle θα καταθέσει εναντίον της κόρη του σε δίκη

Μετά και το σάλο που προκάλεσε το Megxit κλιμακώνεται η κόντρα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail με τη Δούκισσα του Σάσεξ, εν όψει της δίκης που θα γίνει το επόμενο διάστημα, μετά την κατάθεση μήνυσης της Meghan Markle ενάντια στην  εφημερίδα.

Θυμίζουμε πως η Meghan Markle και ο σύζυγός της, όταν έκαναν ταξίδι στη Νότιο Αφρική ανακοίνωσαν πως κατέθεσαν αγωγή εις βάρος της εφημερίδας Mail on Sunday, η οποία είχε δημοσιεύσει προσωπική επιστολή που είχε στείλει η Meghan στον πατέρα της Thomas Markle και ο Harry είχε τότε εξαπολύσει μια δριμύτατη επίθεση ενάντια μερίδας του βρετανικού Τύπου.


Νέο δημοσίευμα στο site της Daily Mail τώρα αναφέρει πως ο 73χρονος Thomas Markle πιθανά θα κληθεί ως κεντρικός μάρτυρας στη  σχετική δίκη που θα γίνει σύντομα.


Και το άρθρο αναφέρει πως χθες κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου έγγραφα από τους συνηγόρους υπεράσπισης της εφημερίδας, τα οποία περιλαμβάνουν μια σειρά από άγνωστα μέχρι σήμερα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν οι Meghan και ο πατέρας της πριν το πριγκιπικό γάμο.


Ο Thomas Markle λέει πως έστειλε μήνυμα να ενημερώσει πως είναι πολύ άρρωστος (έκανε επέμβαση στην καρδιά) για να παραστεί στο γάμο της κόρης του και ισχυρίζεται πως έλαβε ένα μήνυμα που ο Thomas εικάζει πως ίσως είναι από τον Harry στο οποίο τον κατηγορούσε πως κάνει κακό στην κόρη του, και δεν ρωτούσε καν για την υγεία του.


Ο Thomas Markle λέει πως προχώρησε στη δημοσίευση της επιστολής και των γραπτών μηνυμάτων που του έστειλε η κόρη του γιατί θέλει να αποδείξει πως ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις με την κόρη του αν και ο ίδιος προσπάθησε για το αντίθετο, πως η κόρη του ποτέ δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του μετά το γάμο, πως δεν γνώρισε ποτέ το γαμπρό του, ούτε τον εγγονό του και πως δεν ίσχυαν τα όσα έλεγαν στα media οι φίλες της κόρης του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!