GOSSIP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλει να πάει Eurovision

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα, μέχρι το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και σύντομα θα μάθουμε ποιοι θα διεκδικήσουν τη νίκη για λογαριασμό της Ελλάδας. Και τώρα μάθαμε πως μια από τις τραγουδίστριες που πιθανά θα δούμε στον ελληνικό τελικό θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Την αποκάλυψη πως η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, θέλει να πάει στη Eurovision, την έκανε το site fthis.gr, το οποίο μάλιστα αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια πιθανά θα συνεργαστεί με γνωστό συνθέτη και συγκεκριμένα με τον Doron Medalie, ο οποίος είναι ο συνθέτης του τραγουδιού "Toy" που ερμήνευσε η Netta, η τραγουδίστρια του Ισραήλ που κέρδισε τη Eurovision το 2018.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, ο καταξιωμένος συνθέτης αποφάσισε να γράψει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον ελληνικό τελικό για να πάρει το εισιτήριο για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας που θα διεξαχθεί η Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Να σημειωθεί ότι o Doron Medalie και η τραγουδίστρια συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και τώρα καλούνται να αποδείξουν ότι η μεταξύ τους χημεία μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τη δισκογραφική της εταιρεία η υποψηφιότητά της στον ελληνικό τελικό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!