GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη έγινε έξαλλη με όσους την αποκαλούν "βίζιτα" [βίντεο]

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks... άστραψε και βρόντηξε όταν κάποιος τη ρώτησε (και πάλι) αν κάποτε έκανε σεξ επί πληρωμή.

Η ξανθιά επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, που μετρά περισσότερους από 400.000 followers στο Instagram, πρόσφατα έκανε ένα διαδικτυακό Q&A και τους followers της και η ίδια δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν οι φαν της, όσο... πικάντικες και αν ήταν αυτές.


Και μια από τις ερωτήσεις που έχει δεχτεί πολλές φορές και την εξοργίζουν κάθε φορά, είναι αν κάποτε ήταν "βίζιτα" και η απάντηση που έδωσε ήταν πολύ οργισμένη!
 

«Αυτή την ερώτηση την βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Ντροπή νιώθω και ντροπή γι’ αυτούς βασικά όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και πολύ βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε κοινωνία να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα βίζιτα. Επειδή δεν σου αρέσει κάτι σε αυτή ή επειδή σου αρέσουν πολλά σε αυτή, οπότε για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να τα έχει πάρει από κάπου. Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα!», απάντησε.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν έχει κάνει πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις, και ξεκαθάρισε: “Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!