GOSSIP

Συγκινεί ο απολογισμός που έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης για το 2019

Το 2019 ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με λέμφωμα και πως κάνει χημειοθεραπείες για να δώσει μάχη για τη ζωή του. Μάλιστα ο ίδιος με πολύ τόλμη και θάρρος, μοιράζονταν μέσω social media, όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε χωρίς όμως ποτέ να χάνει την αισιοδοξία του.

Και τώρα ο 36χρονος ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί τα όσα βίωσε μέσα στο 2019 και τα μαθήματα ζωής που πήρε από την περιπέτεια υγείας που είχε και τα λόγια του συγκινούν:

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος.

Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα.

Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο.

Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε.
Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται.

‘Ημασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_andinoos on Dec 31, 2019 at 7:14am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!