GOSSIP

Συγκινούν οι αναρτήσεις των celebrities για το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου

Πολλοί ήταν οι Έλληνες καλλιτέχνες που έσπευσαν με μια τους ανάρτηση να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο δημιουργό. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε σε ηλικία 72 ετών, το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου. Ο μεγάλος μουσικός, κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες όπου έδινε μάχη με τον με τον καρκίνο. 

Και έκτοτε σύσσωμη η ελληνική καλλιτεχνική κοινότητα σπέυδει να τον αποχαιρετήσει.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Πέγκυ Ζήνα που έγραψε:  "Και κάπως ετσι...η ιστορία γινεται σιωπή...σας ευχαριστουμε οι νεότεροι γι αυτό το κομμάτι ιστορίας που γράψατε και για όσα μας χαρίσατε...θα σας τραγουδάμε πάντα...καλό ταξίδι λουσμένο με φως..."

Με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης να πει και αυτός το δικό του αντίο

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ’ΑΠΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΕΤΟΣ» Και μεγαλος εισαι και αετος!!!ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ!!!» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του μουσικοσυνθέτη που δημοσίευσε.

Μετά την αποκάλυψη της τραγικής είδησης, και ο αδελφός του Θάνου Μικρούτσικου ο γνωστός μουσικός και πρώην παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Κυριακής, θέλησε να πει και δημόσια το δικό του «αντίο» στον αγαπημένο του αδερφό.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τη νεαρή του ηλικία και έγραψε: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το δικό του αντίο είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης.
Ο Μίκης Θεοδωράκης τον αποχαιρετά κάνοντας λόγο για ένα ολοκληρωμένο συνθέτη με ταλέντο, με έμπνευση και με πλούσιο, πρωτότυπο και σημαντικό έργο. «Έφυγε σε μια ηλικία μεγάλης ανθοφορίας, ωριμότητας και εκπληκτικής διάθεσης προσφοράς στον νεοελληνικό πολιτισμό που τόσο πολύ έχει ανάγκη σήμερα ο ελληνικός λαός. Τον αποχαιρετώ με οδύνη και πικρία για την μεγάλη αδικία να τον βρίσκει το τέλος σε μια τέτοια στιγμή», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο μουσικοσυνθέτης.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης γράφει:  «Μέσα στον δύσκολο αγώνα για την δημιουργία και διάδοση του ελληνικού τραγουδιού ο Θάνος Μικρούτσικος κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις. Η απώλειά του δεν προκαλεί μονάχα πόνο στους φίλους, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του αλλά κι ένα βαθύ τραύμα στο ελληνικό τραγούδι και γενικότερα στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι». Γιατί ο Θάνος Μικρούτσικος εκτός του ότι υπήρξε ένας ολοκληρωμένος συνθέτης με ταλέντο, με έμπνευση και με πλούσιο, πρωτότυπο και σημαντικό έργο, έφυγε σε μια ηλικία μεγάλης ανθοφορίας, ωριμότητας και εκπληκτικής διάθεσης προσφοράς στον νεοελληνικό πολιτισμό που τόσο πολύ έχει ανάγκη σήμερα ο ελληνικός λαός. Τον αποχαιρετώ με οδύνη και πικρία για την μεγάλη αδικία να τον βρίσκει το τέλος σε μια τέτοια στιγμή.
Αθήνα, 28.12.2019
Μίκης Θεοδωράκης».


Και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συγκίνησε με το βίντεο που ανέβασε στα social media για να αποχαιρετήσει το Θάνο Μικρούτσικο. 
 

 
 


«Καλή ξεκούραση καλέ μου» γράφει ο Γιάννης Κότσιρας. Με τη φράση «έχε γειά μαχητή μου» τον αποχαιρετά ο Γιώργος Νταλάρας, για έναν «συγκινητικό άνθρωπο» κάνει λόγο η Ελευθερία Αρβανιτάκη, «θα σας τραγουδάμε για πάντα» υπόσχεται η Πέγκυ Ζήνα, ένα «ευχαριστώ για αυτά που μας έδωσες αδελφούλη μου» εκφράζει η Σοφία Βόσσου, για «μια εποχή που δεν έχουμε άλλα περιθώρια να χάνουμε τις κολώνες μας» μιλά η Νατάσσα Μποφίλιου, «και μεγάλος είσαι και αετός» τονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, «δεν έφυγες Θάνο» γράφει η Σεμίνα Διγενή

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!