GOSSIP

Η Πάολα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στην οικογένεια Παντελίδη

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από το μοιραίο εκείνο πρωί του Φεβρουαρίου το 2016, που ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και κανείς δεν τον έχει ξεχάσει: ούτε οι φαν του, ούτε οι συνεργάτες του, ούτε βέβαια η οικογένειά του.

Και μια από τις πρώην συνεργάτιδές του, ήταν η Πάολα, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου, θέλησε να δείξει σε όλους πως δεν έχει ξεχάσει τον Παντελή και μάλιστα, μέρες που είναι, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή που συγκίνησε πολλούς.

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν.

Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα.

Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!