GOSSIP

Κάτι εξαγρίωσε τον Hugh Grant και ο σταρ... ξεσπάθωσε στο twitter

Εκτός εαυτού φάνηκε να έχει βγει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Hugh Grant και... ξεσπάθωσε εναντίον των trolls του Διαδικτύου με μια οργισμένη ανάρτηση στο twitter.

O 59χρονος άλλοτε γόης του σινεμά, ήταν για δεκαετίες ένας... ορκισμένος εργένης μέχρι που πριν από ένα χρόνο πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τη Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό Anna Elisabet Eberstein, με την οποία διατηρούσε δεσμό εδώ και χρόνια.


Ο Hugh μάλιστα είπε πως αυτή η γυναίκα τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα πίστευε περί γάμου και πως ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει πόσο απολαμβάνει τον έγγαμο βίο.


Και τώρα φαίνεται πως κάποιοι έβαλαν στο στόχαστρο τη σύζυγό του και εξαπέλυσαν εναντίον της επιθέσεις μέσω social media.


Αφορμή στάθηκε ο πολιτικός ακτιβισμός του Hugh Grant, καθώς ο σταρ είχε ανοιχτά εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις για τις βρετανικές εκλογές και είχε προτείνει να ψηφίσουν κάποιοι με... τακτική.


Ο ίδιος φάνηκε να μην ενοχλείται με τα όσα γράφονταν για αυτόν από όσους διαφωνούσαν με τις πολιτικές θέσεις του, αλλά έγινε έξαλλος όταν είδε πως στο στόχαστρό τους μπήκε και η σύζυγός του.


Με μια οργισμένη ανάρτηση ο Hugh αφού λέει στα trolls να τρολάρουν όσο θέλουν, αναφέρει πως του έδειξαν κάποια μηνύματα που γράφτηκαν για τη γυναίκα του, λέει σε όλους να την αφήσουν ήσυχη, εξηγεί πως η ίδια ποτέ δεν θέλησε να βρεθεί στο προσκήνιο με οποιοδήποτε τρόπο και πως είναι απλά μια λαμπρή και αστεία γυναίκα την οποία αγαπά και προκάλεσε όποιον έχει κάτι να πει για αυτή να του το πει στα μούτρα του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!