GOSSIP

H μεγάλη κόρη της Μπαλατσινού εξηγεί γιατί έκλεισε το Instagram της

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά που απέκτησε η Τζένη Μπαλατσινού, με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, στα 22 της χρόνια πήρε την απόφαση να σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram όπου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.

Και η ίδια έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση με το ακόλουθο κείμενο


«Γενικά ποτέ δεν σπαταλούσα τόσο χρόνο στο Instagram και είχα βάλει σε σίγαση τους περισσότερους λογαριασμούς που ακολουθώ γιατί δεν ήθελα να βλέπω περιεχόμενο που δεν με ενδιαφέρει. Όμως, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσκοπα χρησιμοποιούμε αυτή την εφαρμογή και πως πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου να δω τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Για αυτό αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία και ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα ξανά αν όχι λόγω της δουλειάς μου – την οποία αγαπώ.

Συνολικά, σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε ένα διάλειμμα ακόμη και για μία ημέρα – θα δείτε την διαφορά, πιστέψτε με. Θα το κάνω αυτό μια στο τόσο, ελπίζω να μη σας λείψω πολύ! Έρχονται μεγάλα πράγματα, τα οποία είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαλία Κωστοπούλου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!