GOSSIP

Η Emily έδειξε σε όλους ποια η γνώμη της για τον παραγωγό Harvey Weinstein

Με μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση και ένα μήνυμα που είχε γραμμένο στο μπράτσο της, το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας Emily Ratajkowski έδειξε σε όλο τον κόσμο, ποια ακριβώς είναι η γνώμη της για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, το διάσημο παραγωγό Harvey Weinstein, ο οποίος κατηγορείται για αλλεπάλληλες σεξουαλικές επιθέσεις ακόμα και για βιασμούς.

Συνοδευόμενη από το σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, η 28χρονη καλλονή πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας "Uncut Gems", στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός κωμικός Adam Sandler και με ένα μήνυμα που είχε γράψει στο χέρι της με τις λέξεις "Fuck Harvey" έδωσε τη δική της απάντηση στην είδηση για οικονομικό διακανονισμό του παραγωγού με τις περισσότερες από 30 γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και για βιασμό. Μια εξ αυτών ήταν και η ίδια!


«Σήμερα ο Harvey Weinstein και το πρώην στούντιο του έκαναν μια συμφωνία αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων με τα θύματά του. Ο Weinstein, κατηγορούμενος για αδικήματα που κυμαίνονται από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, δεν θα χρειαστεί να παραδεχτεί αδίκημα ή να πληρώσει τα δικά του χρήματα. #nojusticenopeace» έγραψε στο Instagram δείχνοντας σε όλους πως θεωρεί πως δεν υπήρξε δικαίωση των θυμάτων του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!