GOSSIP

O Brad Pitt θα περάσει τα Χριστούγεννα μόνο με τρία από τα έξι παιδιά του

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά φαίνεται πως αυτό το πολύκροτο διαζύγιο, έχει αφήσει πίσω του πολλά προβλήματα σε αυτή τη διάσημη οικογένεια.

Το τελευταίο διάστημα, οι Pitt και Jolie φάνηκαν να έχουν διάθεση συμβιβασμού, για να λυθεί η νομική διαμάχη που είχαν εδώ και χρόνια για οικονομικά θέματα και κυρίως για θέματα που αφορούσαν τα έξι παιδιά τους και δημοσιεύματα ανέφεραν πως σίγουρα είχε επιτευχθεί κάποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός το περασμένο καλοκαίρι.


Τώρα όμως δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Pitt (που πέτυχε να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του) δεν θα μπορέσει να περάσει τα Χριστούγεννα με τα έξι παιδιά του.



Συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει πως ο Pitt θα περάσει τα Χριστούγεννα με τα τρία μικρότερα παιδιά του (που είναι και βιολογικά παιδιά του, αφού τα τρία μεγαλύτερα είναι υιοθετημένα). Έτσι ο σταρ θα έχει πλάι του τη 13χρονη κόρη του Shiloh και τα 11χρονα δίδυμα (το Knox και τη Vivienne) και μάλιστα θα δει τα παιδιά του χωρίς την επίβλεψη κάποιου τρίτου (θυμίζουμε πως η Jolie είχε επιβάλλει να συναντά ο Pitt τα παιδιά μόνο παρουσία κοινωνικών λειτουργών αι παιδοψυχολόγων).


Όμως δεν θα δει καθόλου τα μεγάλα παιδιά: τον 18χρονο Maddox, που πλέον είναι φοιτητής στη Νότιο Κορέα, τον 16χρονη Pax και την 14χρονη Sahara. 


Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Brad ούτε καν μιλάει με τους δυο μεγάλους γιους του, κάτι που έμμεσα είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και ο Madoxx 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!