GOSSIP

Η Celine Dion έκανε μια ανασκόπηση στη ζωή της με το Νίκο Αλιάγα [βίντεο]

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος έχει βρεθεί ξανά η Celine Dion, αφού το νέο της άλμπουμ Courage αποσπά διθυραμβικές κριτικές και με το που κυκλοφόρησε βρέθηκε στην κορυφή των charts, ενώ παράλληλα η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου ανακοίνωσε και μια νέα παγκόσμια περιοδεία και η Κύπρος, θα είναι ένα από τα μέρη που θα επισκεφτεί για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του νέου άλμπουμ της και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Αυτό το διάστημα η Celine κάνει αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Courage, βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Νίκου Αλιάγα.


Ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, μίλησε με τη Celine για το νέο άλμπουμ, τα τρία παιδιά της, τον αείμνηστο σύζυγό της, το ξεκίνημα της καριέρα της (μάλιστα είδαμε ένα βίντεο με τη Celine να είναι μόλις 13 ετών και να μαγεύει τους πάντες με τη φωνή της), αλλά και για τα Όσκαρ και πολλά άλλα.
 

 

H Celine Dion έρχεται στην Κύπρο.

H μεγάλη συναυλία της σταρ στη Κύπρο, θα λάβει μέρος στις 2 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Όποιος θέλει να απολαύσει την σταρ φαινόμενο στη Κύπρο μπορεί ακόμη να το κάνει κρατώντας εγκαίρως τη δική του θέση μέσω της https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ με τις τιμές για τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια να ξεκινάνε από 79 ευρώ.

 

PRESENTER: MELCO RESORTS & CITY OF DREAMS

POWERED BY: SUPER FM

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS – ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ! – ADBOARD MEDIA

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!