GOSSIP

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε ξανά πως ακόμα είναι ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός Παύλος Χαϊκάλης, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε ξανά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για το χωρισμό τους και παραδέχτηκε ξανά δημοσίως πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και πως ελπίζει σε μια επανασύνδεση.

Θυμίζουμε πως ο 70χρονος ηθοποιός, το 2015 παντρεύτηκε την αστυνομικό Μαρία Λύκου, μετά από έναν πολυετή δεσμό, αλλά πριν από αρκετούς μήνες, αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους χώρισαν.

Έκτοτε ο Παύλος Χαϊκάλης έχει κάνει μια θεαματική απώλεια κιλών μέσα στους τελευταίους μήνες. Ο ίδιος χθες το βράδυ μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη, είπε πως δεν έχασε τα κιλά από στεναχώρια, αλλά γιατί αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να βελτιώσει τον εαυτό του και να τον φροντίσει, ενώ για μια ακόμη φορά (το έχει κάνει και σε άλλες πρόσφατες συνεντεύξεις του) παραδέχτηκε δημοσίως πως ακόμα αγαπά την πρώην σύζυγό του και πως μετανιώνει για το χωρισμό τους.

«Ήταν ο τρίτος μου γάμος και ο καλύτερος. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος. Είναι αστέρι και κουβαλάει τη μοίρα των αστεριών γιατί εκπέμπει φως και συνήθως τα αστέρια όταν εκπέμπουν τόσο πολύ φως δεν μπορούν να δουν το δικό τους.» είπε

«Πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα γιατί πρέπει να συμβούν. Και ποτέ δεν ξέρεις ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη των πραγμάτων.

Της Μαρίας της αξίζουν πολύ περισσότερα. Ήταν αυτό που ζητάει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Μου άλλαξε τη ζωή, με έκανε καλύτερο άνθρωπο. 

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, πιο κεραυνοβόλος πεθαίνεις. Μετά από 6 χρόνια παντρευτήκαμε και στη συνέχεια ήρθε ο κορεσμός. Είπε η γυναίκα «αρκετά τον άντεξα».

Προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για να την αξίζω. Ωστόσο προσπαθώντας να αλλάξω, χάλασα τα πάντα. 

Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Με αποτέλεσμα όταν κουράζεσαι να σταματήσεις να δίνει φως. 

Όταν τα πράγματα μπήκαν σε έναν δρόμο που έπρεπε, τότε η Μαρία είχε κουραστεί και είχε τελειώσει το θέμα. 

Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. 

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας. 

Της έχω δημιουργήσει έναν τρόμο, έναν φόβο από την συμβίωση, την καθημερινότητα κλπ.

Αν είναι να έρθουν τα πράγματα και να είμαστε μαζί, καλώς...»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!