GOSSIP

Ο Liam Hemsworth μετά το χωρισμό με τη Miley ερωτεύτηκε μια άλλη ξανθιά [εικόνες]

O διάσημος ηθοποιός Liam Hemsworth και η ποπ σταρ Miley Cyrus, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία ήταν μαζί και μετά από αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις, παντρεύτηκαν τελικά τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά λίγους μήνες, μετά πήραν διαζύγιο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο καλοκαίρι η Miley έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με μια γυναίκα, την ηθοποιό και φίλη της Kaitlyn Carter και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στην Ιταλία. Τότε έγινε γνωστό πως οι Liam και Miley χωρίζουν.


Το λεσβιακό ειδύλλιο της Miley, όμως δεν κράτησε πολύ και πλέον η 27χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι ζευγάρι με τον Αυστραλό τραγουδιστή Cody Simpson και οι δυο τους επιδεικνύουν δημοσίως τον έρωτά τους, αν και το διαζύγιο της Miley δεν έχει ακόμη εκδοθεί.


Όμως φαίνεται πως ο 29χρονος Liam, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Αυστραλία, προχώρησε στη ζωή του και έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής ξανθιάς ηθοποιού, που κατάγεται από την Αυστραλία, αλλά κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.


Ο λόγος για την 22χρονη Maddison Brown, που πρωταγωνιστεί στο νέο κύκλο της θρυλικής σαπουνόπερας "Δυναστεία" στο Netflix.


To TMZ, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τον Liam με την Madisson να κυκλοφορούν χέρι χέρι στη Νέα Υόρκη και όλα δείχνουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, αν και επίσημα δεν το έχουν επιβεβαιώσει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!