GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα ξοδεύει κάθε μήνα σε σεκιουριτάδες η Kylie Jenner

Η Kylie Jenner, όχι μόνο είναι μέλος της διαβόητης οικογένειας Kardashian, αλλά σ ηλικία 22 ετών είναι ήδη δισεκατομμυριούχος, χάρη στην εταιρεία καλλυντικών που δημιούργησε. Οπότε είναι λογικό να ξοδεύει κάποια χρήματα για να εξασφαλίσει την προσωπική της ασφάλεια. Ωστόσο το ποσό που μάθαμε πως ξοδεύει μηνιαίως σε σεκιουριτάδες πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας στο περιοδικό People, ο πατέρας της Kylie, o πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης Bruce Jenner, που μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου πλέον ονομάζεται Caitlyn.


H Caitlyn Jenner λοιπόν, σε ερώτηση για το αν η ίδια και η οικογένειά της, χρειάζονται να έχουν παντού και πάντα μαζί τους σεκιουριτάδες, όχι μόνο απάντησε καταφατικά, αλλά έδωσε και ένα παράδειγμα.


Έτσι αποκάλυψε πως η μικρή κόρη της, η Kylie, ξοδεύει "ένα τόνο λεφτά" όπως είπε για θέματα ασφαλείας και εξήγησε πως κάθε μήνα η Kylie πληρώνει περίπου 300 με 400.000 δολάρια σε σεκιουριτάδες, δηλαδή σχεδόν 370.000 ευρώ κάθε μήνα, μόνο για να εξασφαλίσει την προσωπική της ασφάλεια!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!