GOSSIP

H Celine Dion πανηγυρίζει την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Billboard με το "Courage"

Με το νέο άλμπουμ Courage που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, η Celine Dion κατάφερε να θυμίσει σε όλους πως παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ντίβες του παγκόσμιου πενταγράμμου, αφού βρέθηκε κατευθείαν ξανά στην κορυφή των charts!

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Celine κατάφερε να πετύχει έναν ανάλογο θρίαμβο, αφού σύμφωνα με το Billboard η τελευταία φορά που η διάσημη τραγουδίστρια είχε καταφέρει να πετύχει τέτοια ραγδαία άνοδο στο Billboard 200 ήταν το 2002.


Με το Courage, το νέο άλμπουμ της Celine να σημειώνει τρελές παγκόσμιες πωλήσεις και το τραγούδι "Imperfections" (το πρώτο radio release από το νέο άλμπουμ) να σκαρφαλώνει στα charts η Dion εκτοξεύτηκε στη πρώτη θέση του Billboard 100 (είναι η πέμπτη φορά που η Celine πέτυχε στην πολυετή καριέρα της αυτή την πρωτιά).


Η ίδια πανηγύρισε την κατάκτηση της κορυφής με μια ανάρτηση στο Instagram όπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και φυσικά ευχαρίστησε τους φαν της.


Η Celine έρχεται στην Κύπρο

Η πέντε φορές βραβευμένη με Γκράμμυ Celine Dion θα ερμηνεύσει νέες επιτυχίες του δίσκου της Courage αλλά και παλιά πολυαγαπημένα τραγούδια στη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στη Κύπρο.  

H συναυλία, την οποία παρουσιάζει η MELCO και η CITY OF DREAMS, θα λάβει μέρος στις 2 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Στη Powered by SUPER FM τεράστια συναυλία της ποπ τραγουδίστριας CELINE DION στη Κύπρο, έχουν ήδη προ πωληθεί χιλιάδες μαγικά χαρτάκια σε μία καλοκαιρινή βραδιά που περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία και αναμένεται να μείνει αξέχαστη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ότι όποιος θέλει να απολαύσει την σταρ φαινόμενο στη Κύπρο μπορεί ακόμη να το κάνει κρατώντας εγκαίρως τη δική του θέση μέσω της https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ με τις τιμές για τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια να ξεκινάνε από 79 ευρώ.

 

PRESENTER: MELCO RESORTS & CITY OF DREAMS

POWERED BY: SUPER FM

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS – ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ! – ADBOARD MEDIA

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!