GOSSIP

Μια σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη κάνει το γύρο του Διαδικτύου [εικόνα]

Είναι γνωστό πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη ήταν φίλες, αλλά μια φωτογραφία που τις δείχνει μαζί τώρα κάνει το γύρο του Διαδικτύου και σε αυτή το πρόσωπο της Ζωής Λάσκαρη δείχνει... αγνώριστο.

Σε έναν από τους λογαριασμούς που υπάρχουν στο facebook για την Ζωή Λάσκαρη ανέβηκε μια σπάνια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η εικόνα τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο πριν η ηθοποιός αποχωρήσει για το ταξίδι της στην Αμερική.

«Αχ ρε Ζωίτσα σήμερα έχεις τα γενέθλιά σου,θα έκλεινες τα 74 σου χρόνια.Σε αγαπάμε πολύ και εσένα και την Αλίκη.Στην συγκεκριμένη φωτογραφία «ντοκουμέντο» που δημοσιεύεται για πρώτη φορά η Ζωή Λάσκαρη έχει πάει στο αεροδρόμιο για να συμπαρασταθεί στην συγκλονιστικά όμορφη φίλη της,Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν φύγει η Αλίκη για το τελευταίο της ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική», έγραφε η λεζάντα του post και, όπως αναφέρει το marymary.gr, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε για την κατάσταση του προσώπου της Ζωής Λάσκαρη είναι πως είχε κάνει peeling.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!