GOSSIP

Γαμπρός για τέταρτη φορά θα ντυθεί ο 65χρονος σταρ Dennis Quaid

Μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους και αλλεπάλληλους ερωτικούς δεσμούς, ο χολιγουντιανός σταρ Dennis Quaid ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε και σύντομα θα παντρευτεί την 26χρονη Laura Savoie.

H Laura  είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας όπου κάνει το διδακτορικό της.  Ο 65χρονος ηθοποιός περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου πριν από ένα μήνα. Καθώς πόζαραν για μια selfie φωτογραφία σε ένα ταξίδι τους στη Χαβάη, εκείνος την κοίταξε και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Της έδωσε το μονόπετρο και εκείνη έπαθε σοκ και έπεσε κάτω.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2018, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τρίτου διαζυγίου του Quaid και ο γάμος τους θα γίνει πριν τη Πρωτοχρονιά.



Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Quaid έχει κάνει συνολικά τρεις γάμους.


Αρχικά με την ηθοποιό P. J. Soles με την οποία χώρισε το 1983 μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου...



Μετά παντρεύτηκε τη χολιγουντιανή σταρ Meg Ryan με την οποία ο γάμος του κρατησε μια δεκαετία και έληξε το 2001 και μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον 27χρονο ηθοποιό Jack Quaid 


Και το 2018 χώρισε με την Kimberly Buffington μια πλούσια μεσίτρια και χρηματίστρια την οποία είχε παντρευτεί το 2004 και μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!