GOSSIP

Ξαφνικά όλες στηρίζουν την Markle - Ακόμα και η Kate και η μαμά του πρώην της

Οι φαν της Meghan Markle τις τελευταίες ώρες πανηγυρίζουν, αφού πολλές γυναίκες πλέον σπεύδουν να υπερασπιστούν τη Δούκισσα του Σάσεξ, και λέγεται πως ακόμα και η Kate Middleton προσπαθεί να σταθεί πλέον στο πλευρό της Meghan.

Μετά τη προβολή του ντοκιμαντέρ που κατέγραφε την περιοδεία των Meghan & Harry στη Νότιο Αφρική, πολλοί θεωρούν πως πολλοί βλέπουν με άλλο μάτι τη Δούκισσα του Σάσεξ και ένα κύμα αλληλεγγύης προς τη Meghan Markle ξεκίνησε να φουντώνει.


Στο ντοκιμαντέρ του ITV, η Meghan μίλησε σε δημοσιογράφο και ευθέως είπε πως δεν περνάει καλά, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή της καθώς δέχεται επιθέσεις από τα media και πως κανείς δεν τη ρώτησε ποτέ αν είναι καλά, μολονότι η ίδια πέρασε μια εγκυμοσύνη και γενικά ένιωθε πολύ ευάλωτη.


Η στήριξη από γυναίκες πολιτικούς
Η Βρετανή βουλευτής Χόλι Λιντς συνέταξε και έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, την οποία υπέγραψαν 71 γυναίκες συνάδελφοί της στη Βουλή των Κοινοτήτων.
«Ως βουλεύτριες από κάθε πολιτική τάση, θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας προς εσάς, για τη στάση που υιοθετείτε εναντίον της συχνά προσβλητικής και παραπλανητικής φύσης των άρθρων που δημοσιεύονται σε ορισμένες εφημερίδες σχετικά με εσάς, τον χαρακτήρα σας και την οικογένειά σας» τονίζεται στην επιστολή.
«Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άρθρα και οι τίτλοι ισοδυναμούν με εισβολή στην ιδιωτική σας ζωή, ενώ επιδίωξαν να διασπείρουν συκοφαντίες σχετικά με τον χαρακτήρα σας χωρίς κάποιο λόγο όπως μπορούμε να αντιληφθούμε», σημειώνουν.
Σύμφωνα με τις Βρετανίδες πολιτικούς, αν και ο ρόλος τους είναι πολύ διαφορετικός, επισημαίνουν την κατανόησή τους για την «κακομεταχείριση και τον εκφοβισμό» που χρησιμοποιούνται συχνά για τη δυσφήμιση γυναικών που κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Το τηλεφώνημα από την Kate
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, ο Harry επιβεβαίωσε πως υπάρχει ρήξη με τον αδελφό του William αλλά τώρα λέγεται πως η Middleton τηλεφώνησε στη Markle για να τη στηρίξει και να τη βοηθήσει να λύσει αυτό το ζήτημα.
Ο Phil Dampier, ο royal expert και συγγραφέα πολλών βιβλίων που αφορούν την βρετανική βασιλική οικογένεια,  μίλησε στην εφημερίδα The Express και είπε
«Μου μετέφεραν ότι η Κate δρα παρασκηνιακά και προσπαθεί να βοηθήσει την Meghan. Στο πλαίσιο αυτό προσέγγισε τη Meghan και της μίλησε στο τηλέφωνο. Το τηλεφώνημα ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνοψίζεται στο ότι η Middleton λυπάται πολύ για όσα περνάει η Meghan και θέλει να τη βοηθήσει».

Η στήριξη και από την μητέρα του πρώην της.

Σύμφωνα με τους φαν της Markle, ακόμα και η μητέρα του πρώην συντρόφου της Meghan, θέλησε να εκφράσει με ένα tweet τη στήριξή της στη Δούκισσα. Ο λόγος για τη μητέρα του σεφ Cory Vittielo ,με τον οποίο η Meghan διατηρούσε δεσμό πριν γνωρίσει το Harry. H Joanne Vitiello έγραψε στο twitter πως επιτέλους ήρθε η ώρα να σταματήσουν τις επιθέσεις στη Meghan και δήλωσε πως στεναχωριέται και έχει σοκαριστεί με το πόσο πολύ ζήλια, εχθρικότητα και bullying δέχεται η Meghan Markle.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!