GOSSIP

O τηλεοπτικός μπαμπάς της Meghan Markle αποκάλυψε πως "έσωσε" τη Δούκισσα

Πριν η Meghan Markle παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και γίνει Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν μια απλή ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη τηλεοπτική σειρά Suits.

Στην αληθινή ζωή οι σχέσεις της Meghan με το βιολογικό πατέρα της, τον Thomas Markleείναι πολύ κακές: ο Tjomas Markle δεν πήγε στο γάμο της κόρης του, διαρκώς προκαλεί σκάνδαλα με όσα λέει στα media, ενώ πρόσφατα η Markle, κατέθεσε μήνυση σε αγγλική εφημερίδα που δημοσίευσε μια προσωπική επιστολή που έστειλε στον πατέρα της και ο ίδιος παραδέχτηκε πως αυτός την έδωσε στη δημοσιότητα.
Και μπορεί ο κανονικός πατέρας της να μην "προστατεύει" καθόλου τη Δούκισσα από την έκθεση στα media (το αντίθετο κάνει αφού αυτός την προκαλεί) αλλά τώρα αποκαλύφθηκε πως ο τηλεοπτικός πατέρας της πολλές φορές προσπάθησε και κατάφερε να "σώσει" τη Markle από κακά και αναληθή δημοσιεύματα στον Τύπο.


Ο λόγος για τον ηθοποιό Wendell Pierce, ο οποίος υποδύεται τον μεγαλοδικηγόρο και πατέρα της Rachel Zane (ο ρόλος της Meghan Markle) στη σειρά Suits.


O τηλεοπτικός πατέρας της Markle, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν γύριζαν τα επεισόδια στα οποία η Rachel Zane αρραβωνιάζονταν, ο ίδιος φρόντισε να μην εκτεθεί η Markle στα media.


Συγκεκριμένα η Meghan Markle τότε στα γυρίσματα φορούσε δαχτυλίδι αρραβώνων για τις ανάγκες του ρόλου της. Όμως ήδη είχε γίνει γνωστό στα media πως διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πρίγκιπα Harry.


Και ο τηλεοπτικός πατέρας της, φρόντισε κάθε φορά που έβλεπε πως μπορεί στα πλατό ή στο γύρισμα να καραδοκεί κάποιος paparazzo, της έλεγε να βγάλει το δαχτυλίδι από το χέρι της για να μην ξεσπάσει χαμός στα media για δήθεν αρραβώνα της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!