GOSSIP

H Julia Roberts έγινε 52 ετών και το απολαμβάνει [εικόνα]

Μπορεί εμείς στις 28 Οκτωβρίου να γιορτάσαμε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ, αλλά χθες η χολιγουντιανή σταρ Julia Roberts γιόρτασε τα 52α γενέθλια της και έδειξε σε όλους πως έχει συμφιλιωθεί πλήρως με την ηλικία της, ενώ ένας διάσημος ηθοποιός της έκανε το πιο γλυκό σχόλιο για τα γενέθλιά της.

Η Julia Roberts έχει αποδείξει πως αδιαφορεί για το πέρασμα των χρόνων και έχει πει δημόσια πως δεν θέλει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να αποφύγει την εμφάνιση των σημαδιών του γήρατος.
Και η αλήθεια είναι πως η διάσημη ηθοποιός παραμένει απίστευτα γοητευτική μολονότι διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.
'
Χθες, η "Pretty Woman" του σινεμά, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της και είπε σε όλους την ηλικία της και δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τους 7 εκατομμύρια followers της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Oct 28, 2019 at 7:58am PDT


Μεταξύ δε αυτών που θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά ήταν και ο χολιγουντιανός σταρ Tom Hanks που έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα λέγοντάς της πως μοιάζει με 25χρονη: "«Χρόνια Πολλά: Νομίζω πως άλλαξες την σειρά των αριθμών. 25 είναι ,σωστά; Σ’ αγαπώ». 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!