GOSSIP

Νέα δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle [εικόνες]

Μια νέα επίσημη δημόσια εμφάνιση έκανε η Δούκισσα του Σάσεξ και εντυπωσίασε με το μωβ outfit που επέλεξε να φορέσει.

H Meghan Markle, χθες εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου όπου έγινε το ετήσιο One Young World φόρουμ, το οποίο φέρνει κοντά περισσότερα από 2000 παιδιά από πάνω από 190 χώρες από όλο τον κόσμο.


Η Δούκισσα του Σάσεξ ως αντιπρόεδρος του Commonwealth Trust της βασίλισσας της Αγγλίας είχε αναλάβει να συνοδέψει στην εκδήλωση τα 53 παιδιά από όλο τον κόσμο που τιμήθηκαν για τις δράσεις που έκαναν για να κάνουν καλύτερο τον πλανήτη και τη κοινωνία μας.


Φυσικά η Δούκισσα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα όχι μόνο για το έντονο μωβ outfit που φορούσε, αλλά γιατί αυτή ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που κατέγραψε την πρόσφατη περιοδεία της Meghan και του Harry, στην Αφρική όπου

και πως οι φίλες της την είχαν προειδοποιήσει για αυτό και της έλεγαν να μην παντρευτεί τον πρίγκιπα. 


Ο δε σύζυγός της, στο ίδιο ντοκιμαντέρ ουσιαστικά παραδέχτηκε πως οι σχέσεις του με τον αδελφό του πρίγκιπα William δεν είναι σε καλή φάση.


Μάλιστα λέγεται πως το παλάτι ενοχλήθηκε από την πρωτοβουλία των Meghan & Harry να παραχωρήσουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε αυτό το ντοκιμαντέρ.


Πάντως η Meghan έδειχνε ευδιάθετη και έλαμπε στο μωβ μακρυμάνικο μάξι φόρεμά της το οποίο είχε συνδυάσει με μπλε γόβες σε κλασική γραμμή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!