GOSSIP

O Κωνσταντίνος Αργυρός μας έδειξε την τρίδυμη αδελφή του [εικόνα]

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει δυο συνομήλικα αδέλφια, μολονότι ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις πως αυτός και τα αδέλφια του ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια αδελφή την Κατερίνα και έναν αδελφό τον Παύλο. Οι τρεις τους γεννήθηκαν το 1986 και φυσικά είναι και οι τρεις 33 ετών. Ο ίδιος είχε πει για τα αδέλφια του ε τηλεοπτικές εκπομπές: «Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά». 

Γενικά ο γνωστός τραγουδιστής αποφεύγει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Ωστόσο τώρα έκανε μια εξαίρεση και σε Instagram Story ανέβασε μια selfie με την τρίδυμη αδελφή του, την Κατερίνα, βάζοντας μόνο τη λεζάντα "family" (οικογένεια) και όπως θα δείτε τα δυο τρίδυμα αδέλφια μοιάζουν πολύ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!