GOSSIP

Ο Harry μίλησε για το πως είναι πια οι σχέσεις του με τον αδελφό του William

Εδώ και πολλούς μήνες, σχεδόν αμέσως μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, ακούγεται συχνά πως έχει ξεσπάσει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Harry και τον αδελφό του William, ενώ γράφεται πως και οι σχέσεις των συζύγων τους δεν είναι καθόλου καλές. Ωστόσο το παλάτι πάντα προσπαθούσε έμμεσα να διαψεύσεις αυτές τις φήμες.

Όμως τώρα σε δηλώσεις που έκανε ο πρίγκιπας Harry στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου ITV στην ουσία επιβεβαίωσε πως υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτές τις φήμες αν και προσπάθησε να μετριάσει τα όσα ακούγονται κάνοντας λόγο για υπερβολές.


Ερωτηθείς για την φερόμενη κρίση στη σχέση του με τον αδελφίο του ο Harry είπε: «Στο πλαίσιο του ρόλου και της δουλειάς μας, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και λόγω των πιέσεων που δεχόμαστε, αναπόφευκτα συμβαίνουν κάποια πράγματα. Όμως κοιτάξτε, είμαστε αδέλφια και θα είμαστε για πάντα αδέλφια. Σίγουρα βαδίζουμε σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα στο πλάι του και ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιά επειδή έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά τον αγαπώ πολύ».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους να έχει «παγώσει», σχολίασε τα εξής: «Η πλειοψηφία των όσων γράφονται είναι υπερβολές που ξεκινούν από το τίποτα, αλλά ανάμεσα στα αδέλφια, όπως ξέρετε, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Harry απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις και το γεγονός πως παραδέχτηκε πως με τον αδελφό του βρίσκονται σε "διαφορετικά μονοπάτια" πολλοί θεωρούν πως αποτελεί δημόσια παραδοχή πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέλφια (και τις συζύγους τους) και πολλοί αναμένουν να δουν αν και ο πρίγκιπας William θα απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!