GOSSIP

Οι Ryan Reynolds & Blake Lively μας έδειξαν το τρίτο παιδί τους [εικόνα]

Το διάσημο ζευγάρι, κατάφερε να κρατήσει για μήνες κρυφή την άφιξη του τρίτου παιδιού της οικογένειας.

Μολόνοτι η χολιγουντιανή σταρ Blake Lively δεν έκρυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της (αν και η αλήθεια είναι πως το αποκάλυψε όταν πια η κοιλιά της δεν κρύβονταν), ωστόσο τόσο η ίδια, όσο και ο διάσημος σύζυγός της φρόντισαν να μην αποκαλύψουν τίποτα για τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους.


Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δυο κόρες πιθανά απέκτησε και τρίτη, αν και δεν αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού.


Ωστόσο ο Ryan Reynolds έκανε μια... αιφνιδιαστική κίνηση και ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία όπου είδαμε το νέο μωρό και μολονότι δεν αποκάλυψε το φύλο του, τώρα πολλοί πιστεύουν (εξαιτίας όσων έγραψε στη λεζάντα) πως είναι κορίτσι.


Ο λόγος που ο διάσημος ηθοποιός που ενσαρκώνει στο σινεμά τον Deadpool έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε φωτογραφία του παιδιού (είναι σχεδόν 3 μηνών) είναι για καλό σκοπό: θέλησε να θίξει το θέμα της κλιματικής αλλαγής.


Ο Καναδικής καταγωγής σταρ στη φωτογραφία ποζάρει με τη σύζυγό του και το μωρό του στην επαρχία British Columbia του Καναδά, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και έγραψε πως λατρεύει αυτό το μέρος και πως θέλει οι κόρες του να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας το ίδιο πράσινο τοπίο, στο οποίο μεγάλωσε και ο ίδιος και θύμισε σε όλους πως το ποιον υποψήφιο θα επιλέξουν στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Οκτωβρίου θα καθορίσει το τι θα γίνει στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και δήλωσε πως ο ίδιος είναι περήφανος για τις προσπάθειες που έγιναν για να αντιμετωπιστεί το θέμα τα τελευταία 4 χρόνια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!