GOSSIP

O πρίγκιπας Harry είπε δημοσίως πως ο γιος του Archie του μοιάζει πολύ

Μια νέα επίσημη δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Harry ακούστηκε να παραδέχεται δημόσια πως ο γιος του, ο λίγων μηνών Archie τελικά μάλλον μοιάζει περισσότερο στον ίδιο.

Εδώ και κάποιους μήνες και ειδικά μετά και την πρόσφατη εμφάνιση του Archie μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των Meghan & Harry στη Ν. Αφρική, οι φαν του διάσημου ζευγαριού είχαν ανοίξει διαδικτυακό debate για να διαπιστώσουν σε ποιον από τους δυο γονείς μοιάζει ο μικρός, ενώ μεγάλη κουβέντα γίνονταν για το αν το μωρό έχει κόκκινα ή καστανά μαλλιά.


Τελικά έχει κόκκινα μαλλιά σαν τον μπαμπά του και το είπε ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry, που το 1985 είχε φωτογραφηθεί με το αλογάκι του και τα κατακόκκινα μαλλιά του.


Οι Meghan & Harry βρέθηκαν χθες βράδυ στην τελετή απονομής των βραβείων WellChild και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δεκάδες παιδιά που βραβεύτηκαν.


Παράλληλα ο William έβγαλε λόγο (μάλιστα κόντεψε να πνιγεί την ώρα που μιλούσε για τη γέννηση του Archie) και φυσικά μίλησε και για το ρόλο του πατέρα που πλέον έχει αναλάβει και τότε αποκάλυψε πως ο μικρός είναι κοκκινομάλλης σαν τον ίδιο.


Η δε Meghan, και πάλι κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της φορώντας ένα βαθυπράσινο φόρεμα με καμηλό παλτό, τσάντα ταρταρούγα και nude Manolo Blahnik γόβες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!