GOSSIP

Ο Elton John αποκαλεί τον Michael Jackson "ψυχικά ασθενή"

"Me" λέγεται η αυτοβιογραφία του πασίγνωστου Βρετανού μουσικού Elton John και σε αυτή ο 72χρονος αστέρας της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μιλά και για τον Michael Jackson.

Στις σελίδες του βιβλίου του ο Sir Elton John, αναφέρει πως γνώρισε τον Michael Jackson, όταν ο ποπ σταρ ήταν μόλις 13 - 14 ετών και σχολιάζει "ήταν το πιο φανταστικό παιδί που μπορεί κανείς να φανταστεί", όμως συνεχίζει με το να εξηγεί πως με την πάροδο του χρόνου, ο Elton άρχισε να ανησυχεί σοβαρά για την ψυχική υγεία του Michael Jackson.


"Κάποια στιγμή άρχισε να απομονώνεται από τον κόσμο και να απομακρύνεται από την πραγματική ζωή με έναν τρόπο που θύμιζε τον Elvis Presley" γράφει ο Elton και συνεχίζει "Ένας θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένας θεός ξέρει τι φάρμακα /ναρκωτικά του χορηγούσαν, αλλά τα επόμενα χρόνια κάθε φορά που τον συναντούσα σκεφτόμουν πως ο καημένος ο τύπος τα έχει εντελώς χαμένα",


Και συνεχίζει "αυτό δεν το λέω... ανάλαφρα. Εννοώ πως ήταν πραγματικά ψυχικά ασθενής και είχε γίνει ένα άτομο που ένιωθες άβολα και αμήχανα όταν βρισκόσουν μαζί του".


Σε άλλο σημείο στο βιβλίο του, ο Elton John μνημονεύει ένα περιστατικό που συνέβη όταν είχε καλέσει τον Michael Jackson σε ένα από τα διαβόητα πάρτι του και αφηγείται πως ξαφνικά ο Michael Jackson άρχισε να περιφέρεται στην έπαυλη του Elton John και τελικά τον βρήκαν να μιλά με το μικρό γιο της οικονόμου του σπιτιού "Για κάποιο λόγο ο Michael έμοιαζε να μην μπορεί να χειριστεί την ιδέα να κάνει παρέα με ενήλικα άτομα" γράφει ο Elton.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!