GOSSIP

Σοβαρό ατύχημα είχε η Σύλβια Δεληκούρα λίγο πριν την πρεμιέρα της

Η 40χρονη ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα είχε ένα σοβαρό ατύχημα στις πρόβες για τη νέα θεατρική  παράσταση της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το ατύχημα έγινε στις πρόβες της παράστασης «Σκούπα» στο θέατρο Γκλόρια όπου πρωταγωνιστεί, και την αποκάλυψη πως λίγο πριν την πρεμιέρα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο την έκανε η ίδια η ηθοποιός.

Την ημέρα της πρεμιέρας η Σύλβια αποκάλυψε πως στις πρόβες λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, χτύπησε σε μία πόρτα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χρειαστεί να κάνει αξονική στο κεφάλι.

«Έφαγα μία πόρτα στο κεφάλι κατά λάθος από τον Ηλία Μελέτη, αλλά δεν ήταν αστείο γιατί πήγα στο νοσοκομείο και δεν κάναμε γενική πρόβα. Έκανα αξονική στο κεφάλι, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Σύλβια Δεληκούρα.

Από την πλευρά της η συμπρωταγωνίστρια της Κατερίνα Ζαρίφη με πολύ χιούμορ δήλωσε: «Ανησυχήσαμε πολύ. Στο νοσοκομείο ήμασταν κάτι ανάμεσα σε “Δις εξαμαρτείν” και Μαρίνα Κουντουράτου στο Σχηματάρι όταν γεννούσε. Ήμασταν μόνο ηθοποιοί έξω από το νοσοκομείο και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γυρνούσαμε σίριαλ».

Να σημειωθεί πως πριν από μόλις μια εβδομάδα η Σύλβια ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη παράσταση "Το Δικό Μας Σινεμα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!