GOSSIP

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε το φύλο του 6ου παιδιού που θα αποκτήσει

Πρόσφατα ο διάσημος μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης, έμαθε πως η σύζυγός του και πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου είναι και πάλι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το 6ο παιδί τους.

Το ζευγάρι μετρά ήδη 8 χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει τρεις γιους και δυο κόρες και τώρα η Ολυμπία είναι και πάλι έγκυος.


Η Ολυμπία αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο σύζυγό της και αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με το να βάλει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης σε ένα κουτάκι και να το προσφέρει ως δώρο στα γενέθλιά το και το βίντεο με την αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη προκάλεσε χαμό στο Instagram.
 

Και τώρα ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε  στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής του Κατσούλη και της Καραβάτου  και αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Έτσι μάθαμε πως σύντομα το διάσημο ζευγάρι θα έχει 3 αγόρια και 3 κορίτσια!

 

 “Έκτο, ναι. Κοριτσάκι. Βούτηξα στην πισίνα όταν το έμαθα. Είναι ευλογία. Θέλημα Θεού. Να είμαστε καλά και να έχουν υγεία τα παιδιά!”, ανέφερε ιδιαίτερα χαρούμενος. Ωστόσο, όταν κατάλαβε ότι έκανε την αποκάλυψη έσπευσε να συμπληρώσει: “Δεν ξέρω τι είναι, πλάκα σου κάνω”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!