GOSSIP

H Kylie Jenner πόζαρε με μαγιό και της λένε πως το κορμί της είναι "αφύσικο"

To body shaming στα social media είναι τελικά ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουν όλοι, και ειδικά στην περίπτωση των celebrities, κάποιες πόζες τους προκαλούν χαμό από "σκληρά" σχόλια για την εμφάνισή τους.

Και σίγουρα τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν δεχτεί μπόλικο body shaming στη ζωή τους και τώρα, το νέο θύμα των trolls του διαδικτύου ήταν η Kylie Jenner.


H 22χρονη δισεκατομμυριούχος που πρόσφατα χώρισε με τον σύντροφό της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους 148 εκατομμύρια followers της μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από ένα χρόνο, όπου ποζάρει στη πισίνα του σπιτιού της έχοντας αγκαλιά την κόρη της Stormi.


H Kylie απλά αναρωτήθηκε για το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, καθώς βλέπει τη κόρη της να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αλλά αμέσως έγινε χαμός από σχόλια σαν τα ακόλουθα, για το κορμί της και ειδικότερα για τους γοφούς και τα οπίσθιά της.


Οι περισσότεροι σχολιάζουν πως το κορμί της Kylie δείχνει "αφύσικο" και πως οι γοφοί της δεν "ταιριάζουν" με το υπόλοιπο κορμί της και μιλούν για υπερβολικές επεμβάσεις από πλαστικούς χειρούργους.


Μάλιστα αυτά τα σχόλια ξεκίνησαν από την πόζα που ανέβασε η Kylie τη Δευτέρα, όπου φαίνονται σε πρώτο πλάνο τα οπίσθια της και η μέση της δείχνει υπερβολικά μικρή και τότε την κατηγόρησαν για photoshop, οπότε η Kylie μάλλον θέλησε να δείξει (ανεβάζοντας μια - έστω παλιά- πόζα της με μαγιό) πως έτσι είναι κανονικά το κορμί της και τελικά προκάλεσε ακόμα χειρότερο γύρο από αρνητικά σχόλια.
 

Φυσικά υπάρχουν και πολλοί που προσπαθούν να πουν πως το biody shaming είναι απαράδεκτο ανεξάρτητα από το ποιο είναι το άτομο που εισπράττει τα σχόλια, αλλά μάλλον οι φωνές τους δεν επαρκούν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!