GOSSIP

Γιατί οι Lively & Reynolds κράτησαν "κρυφή" τη γέννηση του 3ου παιδιού τους;

Είναι και οι δυο τους διάσημοι και όμορφοι ηθοποιοί και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, ενώ και οι δυο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media. Και όμως έγιναν ξανά γονείς πριν από 2 μήνες και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, αποκάλυψαν πως η Blake Lively και ο σύζυγός της Ryan Reynolds έχουν ήδη αποκτήσει το τρίτο παιδί τους και μάλιστα πως το παιδί είναι ήδη δύο μηνών!


Και μολονότι και ο Ryan και η Blake έχουν ο καθένας από μερικές δεκάδες εκατομμύρια followers στα social media, κανένας από τους δυο δεν μπήκε στον πειρασμό να ανακοινώσει την άφιξη του 3ου παιδιού τους (έχουν ήδη αποκτήσει δύο κόρες: την 4χρονη James και την 3 ετών Inez).


Όμως γιατί κράτησαν τη γέννηση του παιδιού (δεν έχει καν αποκαλυφθεί το φύλο του, αν και λένε πως είναι αγόρι) κρυφή; 


Δημοσίευμα στο Us Weekly επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο του ζευγαριού που αναφέρει πως η Blake και ο Ryan έχουν αποφασίσει να μην κάνουν τίποτα που θα στερήσει από τα παιδιά τους τη δυνατότητα να μεγαλώσουν φυσιολογικά.


Και η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά του, ενώ το 2016 σε συνέντευξή της στο Elle των ΗΠΑ, η Lively είχε πει κάτι αντίστοιχο με αυτά που αναφέρει η πηγή του Us Weekly: "Ο Ryan είχε πολύ φυσιολογικά παιδικά χρόνια και θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν την ίδια φυσιολογική ζωή που είχαμε και εμείς. Δεν θέλουμε να τους το στερήσουμε αυτό απλά επειδή είμαστε εγωιστές!"..


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!