GOSSIP

H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά πόζαρε ξανά γυμνή [εικόνα]

Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος, που στο παρελθόν εμφανίζονταν και στην εκπομπή ΦΜ Live, πλάι στη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, έχει ανοίξει... πόλεμο με όσους σχολιάζουν αρνητικά τους ανθρώπους με παραπανίσια κιλά και δίνει τη... μάχη της με το δικό της τρόπο.

Η ίδια έχει δείξει πως δεν αισθάνεται άσχημα για το σώμα της και έχει ανεβάσει ακόμα και ολόγυμνες πόζες της στα social media.


Πρόσφατα δε έγινε έξαλλη με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και τα όσα αυτός σχολίασε για ένα από τα plus size μοντέλα του GNTM και τότε είχε κάνει μια πολύ... βιτριολική ανάρτηση στα social media γράφοντας: "Η δική μου αισθητική πάλι δεν αντέχει να υπάρχουν στην τηλεόραση ανέμπευστοι, ανέραστοι, αμόρφωτοι, δηλητηριώδεις, άξεστοι παρουσιαστές. Ο καθένας με τις ανοχές του. Αλλά οι μπούρδες που ακούω είναι πιο πολλές και από τα κιλά μου. Καλύτερα νούμερο 22 παρά ένα μηδενικό dear".


Και τώρα η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά... ξαναχτύπησε, ανεβάζοντας στο Instagram μια τόπλες πόζα της όπου φορά μόνο μια γούνα και έγραψε: "Εγώ τις πατσές μου δεν τις κρύβω και όποιος νιώθει ότι η αισθητική του πληγώνεται, ας το λύσει με τον Ψ του. - Btw ας αποφασίσει ο καιρός τι θα φοράμε επιτέλους. Αλλιώς σας θέλω όλες και όλους έτσι στο δρόμο. Πάμε;"


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antigoni Panta-Charva (@antipanta) on Oct 7, 2019 at 2:22am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!