GOSSIP

Ερρίκος Πετιλόν: Μίλησε για την ψυχική υγεία του και τις διάσημες πρώην του

Σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο άλλοτε γόης της ελληνικής σόουμπιζ και θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την ψυχική υγεία του, ενώ μίλησε και για τις διάσημες γυναίκες με τις οποίες κάποτε υπήρξε ζευγάρι.

Μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη εξήγησε πότε ξεκίνησε να έχει προβλήματα: «Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά. Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο.

Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες», ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε: 

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!