GOSSIP

Τι έκανε ο Τούρκος ηθοποιός Can Yaman στο καμαρίνι του Γιώργου Λιάγκα;

Ο Τούρκος ηθοποιός Can Yaman που πρωταγωνιστεί στην σειρά "Φτερωτός Θεός" επισκέφτηκε την Ελλάδα και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Μεταξύ άλλων βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εκεί απολογήθηκε και για την άσεμνη χειρονομία που έκανε όταν πήγε στην Ακρόπολη.


Και στη χθεσινή εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε πως ο Τούρκος ηθοποιός βρέθηκε και στο δικό του καμαρίνι και ο γνωστός παρουσιαστής άφησε να εννοηθεί πως ο Can Yaman είναι... γερό ποτήρι και του ήπιε τα ποτά που υπήρχαν στο καμαρίνι του!


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα εξής: «Επειδή τα πλατό είναι καινούρια και δεν είχε άλλο καμαρίνι, μου είπαν από την παραγωγή αν μπορεί να πάρει το καμαρίνι μου. Λέω, με χαρά να το πάρει. Εγώ δεν έχω πιει καθόλου στη ζωή μου, μηδέν. Όταν ξεκινήσαμε, όμως, μου είχαν φέρει κάποιοι 2 μπουκάλια ουίσκι. Δίνω το καμαρίνι μου στον Τούρκο -θα το πω τώρα- και σήμερα το πρωί είναι τελειωμένα και τα 2 μπουκάλια. Ποιος τα ήπιε παιδιά; Αυτός πήγε στο καμαρίνι, ποιος να τα πιει»;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!