GOSSIP

Οι κριτικοί λάτρεψαν την Jennifer Lopez στο Hustlers - Έβαλε πλώρη για Όσκαρ

H Jennifer Lopez ήδη έχει κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του θεάματος, αφού έχει κάνει μια άκρως εντυπωσιακή καριέρα στο τραγούδι, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και τώρα όλα δείχνουν πως στα 50 χρόνια της θα κατακτήσει κάτι που πολλοί σταρ ονειρεύονται: μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η Lopez πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Hustlers η οποία πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου TIFF του Τορόντο και οι κριτικές για την ερμηνεία της Lopez (υποδύεται μια χορεύτρια σε στριπτητζάδικο με πελάτες golden boys της Wall Street) είναι πολύ καλές.


Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ακαδημία των Όσκαρ, οφείλει φέτος να λάβει σοβαρά υπ' όψη της την ερμηνεία της Lopez για μια υποψηφιότητα για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.


Και τα καλά νέα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της ίδιας της Lopez, η οποία μίλησε στους LA Times και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για Όσκαρ και είπε: "Νιώθω κολακευμένη, έχω κάνει τόσους ρόλους και έχω παίξει σε τόσες ταινίες που έμαθα να μην κάνω τίποτα αν δεν το απολαμβάνω και το αγαπώ", αλλά παραδέχτηκε πως οι καλές κριτικές τη συγκίνησαν "Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Σκέφτηκα πως σε κάποιον άρεσε αυτό που έκανα και κανονικά δεν θα πρέπει να έχει σημασία αυτό, από τη στιγμή που αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά τελικά έχει σημασία. Σημαίνει πως αναγνωρίζουν τη σκληρή δουλειά σου και αυτό είναι πολύ όμορφο".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!