GOSSIP

O πρώην της Ιωάννας Τούνη είναι τώρα ζευγάρι με παίκτρια του Power of Love;

Φαίνεται πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, ο μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου, έχει... αδυναμία στις παίκτριες τηλεοπτικών ριάλιτι, αφού λέγεται πως "αντικατέστησε" την ξανθιά παίκτρια του My Style Rocks με μια μελαχρινή παίκτρια του Power of Love.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, μετά από ένα φλογερό έρωτα που κράτησε πολλούς μήνες, η Ιωάννα Τούνη (το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks), χώρισε με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου.


Η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, λίγο μετά τα γενέθλιά της τον περασμένο Αύγουστο και πρόσφατα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν σενάρια πιθανής επανασύνδεσης και μάλιστα αποκάλυψε πως ο Νώντας την έχει "μπλοκάρει" στο Instagram.


Και τώρα δημοσίευμα του Νάσου Γουμενίδη αναφέρει πως ο Νώντας έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο μιας άλλης πρώην παίκτριας τηλεοπτικού ριάλιτι.


Ο λόγος για τη μελαχρινή παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι Ζένια Σολδάτου, με την οποία ο Νώντας Παπαντωνίου  εθεάθη να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όντας ιδιαιτέρως διαχυτικός μαζί της.

Tο μέλοιν θα δείξει αν ευσταθούν τα όσα ακούγονται για νέο έρωτα στη σόουμπιζ


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!