GOSSIP

Η Ζένια Σολδάτου πόζαρε με σορτσάκι σε... βουλκανιζατέρ [εικόνα]

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, σε μια νέα της ανάρτηση στο Instagram, ποζάρει μέσα σε ένα βουλκανιζατέρ και στη λεζάντα έγραψε μια ατάκα... όλο νόημα.

Τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστό, πως δυο πρώην παίκτριες ου Power of Love, η Ζένια Σολδάτου, αλλά και η περσινή νικήτρια Στέλλα Μιζεράκη θα παίζουν στη νέα κωμωδία "Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα" (την πέμπτη κατά σειρά ταινία με αυτόν τον τίτλο) που θα βγει στους κινηματογράφους.


Στην ίδια ταινία, θα παίζει και η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model Ειρήνη Στεριανού, αλλά και η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια.


Και το γεγονός πως τόσες πρώην παίκτριες τηλεοπτικών ριάλιτι ξαφνικά γίνονται "ηθοποιοί" και μάλιστα σε κινηματογραφική ταινία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από επαγγελματίες ηθοποιούς και όχι μόνο.


Τώρα η Ζένια, έμμεσα έκανε γνωστή τη συμμετοχή της στην ταινία και έδειξε πως μάλλον αδιαφορεί για τα όποια σχόλια και πόζαρε πλάι σε λάστιχα μέσα σε ένα βουλκανιζατέρ και έγραψε στο Instagram: "Το σημερινό μου mood :ρόδα τσάντα και κοπάνα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!